Welkom op de website van Antje van Leeuwen uit Heerde (Gelderland).
 
Deze site is speciaal geopend vanwege de belangstelling voor het huismiddel tegen eczeem met de naam Eczant, dat volgens eeuwenoude traditie wordt gemaakt (Klik hier voor het Verhaal).
 
Antje van Leeuwen (Oma Antje) is 86 jaar en helpt met haar bekende huismiddel al tientallen jaren mensen met eczeem- en ook psoriasis klachten.
Omdat ze na een knie-operatie minder mobiel is dan voorheen, staan zoon en schoondochter haar nabij.
 
 
Het huismiddel wordt verstrekt onder de naam ’Eczant’, een afgeleide van Ecz(eem) en Ant(je).

Eczant doet haar genezende werking (zuiverend en heilzaam) van binnenuit, om zo het eczeem te bestrijden en uit je lichaam te halen.

Er zijn door de jaren heen goede resultaten geboekt en de snelheid van genezing is natuurlijk geheel afhankelijk van de eczeemsoort (nat, droog of psoriasis) en ook van de persoon zelf.

Eczant zit in potjes voor gebruik van 3 weken en de gemiddelde cyclus om verbetering te waarnemen - afhankelijk van de ernst van het eczeem - is 6 tot 12 weken.
 
Als familie hebben we besloten de traditie in stand te houden en het nog steeds op de oude vertrouwde –kleinschalige- wijze te blijven voortzetten. Een meer grootschalige aanpak is wel in beraad, maar die beslissing is niet eenvoudig en heeft tijd nodig.

 
Het verwerkingsproces gebeurd nog steeds handmatig en de samenstelling van het middel heeft een verwerkingstijd nodig.

De voorraad is momenteel ruim voldoende.

 

We gaan niet uit van een bedrijfsmatige of winstgevende opzet en vinden het persoonlijke contact en gemoedelijke omgang zoals Oma Antje dat al jaren is gewend, erg belangrijk.

Het versturen van potjes is wel mogelijk, maar alleen bij uitzondering (verre reisafstand, geen eigen vervoer).
 
Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over het middel, dan verzoeken wij U hiervoor bijgaand contactformulier te gebruiken.

 

Uiteraard kunnen wij geďnteresseerden al direct helpen. In verband met planning en tijd verzoeken wij u een afspraak te maken en dit ook via het contactformulier te doen svp.

U ontvangt binnen 2 dagen een reactie.

Laatst bijgewerkt: 1 december 2008